Om os - Safestone

 

Safestone® – bæredygtige natursten

Safestone® er et registreret varemærke af bæredygtige belægnings- og anlægsmaterialer, som er produceret på et højt etisk niveau med fokus på kvalitet og arbejdsmiljø.

Safestone® producerer bæredygtige natursten til danske hjem. Produkterne fra Safestone® er udviklet til og tilpasset private haver og boliger og fås landet over i de førende byggemarkeder. Produkterne omfatter brosten og andre belægningssten til indkørsler, terrasser og plane flader, håndhuggede sten som trædesten til havegange samt kantsten i forskellige udformninger.

Vi leverer også granitskærver og stenmel til afdækning og belægninger, piksten og marksten til brolægning og gabioner samt springvand og vandsten af granit.

Desuden leverer vi sand, grus og småsten fra henholdsvis strand, hav og grusgrav.

Safestone® er en leverandørvirksomhed og har ikke direkte salg. Siden fungerer som udstilling og inspiration til indretning af haven og boligens ydre rum, hvor granit og andre natursten danner dekorative rammer og kontraster for de grønne og blomstrende områder. Natursten er et hårdført og vejrbestandigt materiale med skridsikker og robust overflade.

Det bliver smukkere med årene og kræver et minimum af vedligeholdelse. De afdæmpede farvespil passer harmonisk ind i den nordiske stil, og naturstenens udtryk kan alt efter være bearbejdelsen være såvel streng og sirlig som romantisk og frodig.

Safestone® er en del af ZURFACE, der er Danmarks største leverandør af naturstensløsninger. ZURFACE støtter op om Etisk Handel, som er virksomheders og organisationers frivillige arbejde for at forbedre arbejds- og miljøforholdene i de globale leverandørkæder.

Materialerne stammer fra Danmark, Norge og Sverige samt fra kontrollerede leverandører i Indien, Brasilien, Portugal, Tyrkiet, og Kina.